Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 172g44kcal0.9g7.2g0.3g3.3g
Nauris 127g35kcal1.3g5.3g0.4g2.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 262g47kcal1.5g6.6g1g1.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 45g135kcal8.1g0.5g11.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu112g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g957kcal53.4g70.4g46.6g18g
Valittu annoskoko783g478kcal26.7g35.2g23.3g9g
Annoskoko puolitettuna392g239kcal13.4g17.6g11.7g4.5g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713