Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)400g640kcal76g0g36g0g
Kesäkurpitsa, tuore385g66kcal2.3g9.6g1.5g2.7g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Kookoskerma, Wok´n Roll200g450kcal4.4g6g46g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g80g38kcal0.1g9.6g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g230g219kcal16.1g34.5g2.3g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g3108kcal198.8g121.4g201.8g42.4g
Valittu annoskoko1316g1554kcal99.4g60.7g100.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna658g777kcal49.7g30.4g50.5g10.6g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735