Sunnuntai aamun leivät

Paahda paksut leipäviipaleet parilapannussa tilkassa oliiviöljyä, jonka sekaan pienitty valkosipulia.

Valmista "salsa" erillisessä pannussa samaan aikaan.

Pilko kaikki ainekset (poista tomeeteista siemenet! )pieneksi hakkeeksi ja kuumenna teelusikallisessa oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 335 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaalea leipä, hiivaleipä, vesi, hiivaleipäjauho 150g344kcal11.1g61.8g4.5g4.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g101kcal0g0g11.3g0g
Paprika keltainen 75g23kcal0.7g3.8g0.1g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Abba Tonnikala Auringonkukkaöljyssä113g203kcal28.1g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1005g1420kcal83.2g145.2g52.6g16.8g
Valittu annoskoko503g710kcal41.6g72.6g26.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna251g355kcal20.8g36.3g13.2g4.2g
Arvot/100g100g141kcal8.3g14.4g5.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87850