Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1000g241kcal18.1g22g3g23g
Purjosipuli 130g30kcal2.4g3.1g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)23g23kcal1.7g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4805g1986kcal139.4g57.8g116.8g52.4g
Valittu annoskoko2403g993kcal69.7g28.9g58.4g26.2g
Annoskoko puolitettuna1201g497kcal34.9g14.5g29.2g13.1g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901