Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1400g389kcal16.7g56.8g2.8g29.4g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Voi 40% rasvaa 20g75kcal0.4g0.4g8.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai400g1480kcal20g128g100g8g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3810g4113kcal75.6g420g222g76.6g
Valittu annoskoko1905g2057kcal37.8g210g111g38.3g
Annoskoko puolitettuna953g1028kcal18.9g105g55.5g19.2g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903