Jogurttibroileri

Lisäksi 1/2 tl inkivääriä, 1/2 tl korianteria ja 1/2 tl neilikkaa.

1. Ruskista fileesuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa.

Lisää joukkoon jäiset sipulikuutiot.

2. Sekoita ruoanvalmistusjogurttiin vehnäjauhot ja mausteet.

Kaada seos paistokasariin.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

3. Tarjoa jogurttibroileri keitettyjen vihannesten ja röstiperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria112g162kcal18g2.8g8.3g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ruokajogurtti Valio50g45kcal2.2g2.5g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g499kcal41.4g15.4g29.4g0.8g
Valittu annoskoko183g250kcal20.7g7.7g14.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna92g125kcal10.4g3.9g7.4g0.2g
Arvot/100g100g136kcal11.3g4.2g8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87990