Jogurttibroileri

Lisäksi 1/2 tl inkivääriä, 1/2 tl korianteria ja 1/2 tl neilikkaa.

1. Ruskista fileesuikaleet kahdessa erässä öljyssä paistokasarissa.

Lisää joukkoon jäiset sipulikuutiot.

2. Sekoita ruoanvalmistusjogurttiin vehnäjauhot ja mausteet.

Kaada seos paistokasariin.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 5 minuuttia, kunnes liha on kypsää.

3. Tarjoa jogurttibroileri keitettyjen vihannesten ja röstiperunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria449g647kcal71.9g11.2g33.2g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14g121kcal0g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ruokajogurtti Valio200g180kcal9g10g12g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1996kcal165.4g62.2g117.8g2.6g
Valittu annoskoko732g998kcal82.7g31.1g58.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna366g499kcal41.4g15.6g29.5g0.7g
Arvot/100g100g136kcal11.3g4.2g8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87990