Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä250g103kcal3.5g20.3g0.8g7.5g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g400g80kcal4.4g14.4g0.8g0g
Bratwursti (Pirkka)500g1450kcal65g6.5g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g3397kcal150.6g103.6g274.8g23.4g
Valittu annoskoko1380g1699kcal75.3g51.8g137.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna690g849kcal37.7g25.9g68.7g5.9g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.8g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991