Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 450g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Nauris 90g25kcal0.9g3.8g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Sitruunamehu, laimentamaton30g6.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton60g96kcal4.8g2.4g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2320g1085kcal23.6g85.6g66.4g29.4g
Valittu annoskoko1160g543kcal11.8g42.8g33.2g14.7g
Annoskoko puolitettuna580g271kcal5.9g21.4g16.6g7.4g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88566