Salmiakkikeksit
Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit sekaisin ja lisää muna.
Rouhi turkinpippurit, tai käytä turkinpippuri crushia, ja lisää taikinaan yhdessä muiden kuivien kanssa.
Lisää kinuskikastike ja sekoita tasaiseksi.
Tee lusikalla pieniä nokareita pellille ja paista.
Uuni 200 astetta ja noin 8 min.
Käytännössä kahdeksan minuuttia voi olla melko pitkä aika, koska turkinpippuri palaa helposti, ja maistuu silloin aika...
palaneelta.
Alatason koin itse hyväksi ja 6 minuuttia riitti, mutta uunit ovat erilaisia.
Näppärä hieman erilainen keksi.
(Itsellä valmiin keksin paino on noin 8-10g, saatoin tehdä hieman tarkoitettua pienempiä, joka saattaa toki osaltaan vaikuttaa paistumiseenkin.)
Nauttikaa!
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa
Juanada