Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Papu valkoinen, keitetty 200g215kcal16.9g28g0.7g14g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk140g55kcal2.4g10.6g0.1g7g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g500g150kcal5g20g1.5g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2744g1671kcal57.8g188.4g61g60.4g
Valittu annoskoko1372g836kcal28.9g94.2g30.5g30.2g
Annoskoko puolitettuna686g418kcal14.5g47.1g15.3g15.1g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914