Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi400g555kcal75.2g0g28g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)50g215kcal2.8g32g8.5g0.6g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys15g55kcal0.1g13.5g0.1g0.2g
Lasagnelevy Rainbow82g301kcal11.5g58.2g2.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3004g2481kcal188.6g256.6g78.4g19.6g
Valittu annoskoko1502g1240kcal94.3g128.3g39.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna751g620kcal47.2g64.2g19.6g4.9g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142