Marianne-mangokieputuskakku
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.
Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.
Valuta ja kuutioi mango.
3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).
Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.
Ripottele pinnalle mangokuutiot.
Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.
Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.
4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.
Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.
Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.
Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa
Outijohanna