Jauheliha-kasvisvuoka
Lisäksi 3 tl yrttimaustesekoitusta, 0,5 tl mustapippuria
(1,5 rkl Maizena ruskeaa suurustetta)
Keitä täysjyväpasta pakkauksen ohjeen mukaan suolattomassa vedessä niin, että pasta jää vielä hiukan kovaksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Paista pinnoitetulla paistinpannulla jauheliha.
Lisää joukkoon sipulit ja kasvissuikaleet.
Jatka paistamista, kunnes juurekset ovat sulaneet.
Lisää pastakastike, Flora Ruoka ja vesi.
Kun seos kiehuu, mausta liemikuutiolla, yrttisekoituksella ja mustapippurilla.
Keitä muutama minuutti.
Lisää kiehuvaan seokseen suuruste koko ajan sekoittaen.
Jatka keittämistä vielä 1 minuutti.
Yhdistä valutettu pasta ja jauheliha-kasvisseos, ja kaada seos kevysesti voideltuun uunivuokaan.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Paista vuokaa uunissa noin 30 minuuttia 200 °C:n lämpötilassa.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa
Marika75