Sitruunainen tonnikalavuoka
350 g pastaa (esim.
Barilla Penne Rigate)
2 prk tonnikalaa (öljyssä)
2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta
4 dl ruokakermaa
2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna
1 tl sitruunapippuria
ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun
Keitä pasta melkein kypsäksi.
Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.
Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.
Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.
Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa
Pertsi