Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 770g233kcal9.6g36.9g1.5g13.1g
Valkokaali keräkaali 5219g1449kcal62.1g211.9g10.4g109.6g
Kananmuna kuoreton 718g1024kcal89.7g2.2g73.5g0g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g652g2218kcal13g19.6g228.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 2609g5778kcal456.6g0g443.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21403kcal1262g541.2g1514.6g245.4g
Valittu annoskoko10000g10702kcal631g270.6g757.3g122.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5351kcal315.5g135.3g378.7g61.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878