Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 89g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkokaali keräkaali 600g167kcal7.1g24.4g1.2g12.6g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 300g664kcal52.5g0g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2300g2461kcal145g62.2g174.4g28.2g
Valittu annoskoko1150g1230kcal72.5g31.1g87.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna575g615kcal36.3g15.6g43.6g7.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878