Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 98g30kcal1.2g4.7g0.2g1.7g
Valkokaali keräkaali 667g185kcal7.9g27.1g1.3g14g
Kananmuna kuoreton 92g131kcal11.5g0.3g9.4g0g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g83g283kcal1.7g2.5g29.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 333g738kcal58.3g0g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2555g2734kcal161.2g69.2g193.6g31.4g
Valittu annoskoko1278g1367kcal80.6g34.6g96.8g15.7g
Annoskoko puolitettuna639g684kcal40.3g17.3g48.4g7.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878