Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 138g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Valkokaali keräkaali 933g259kcal11.1g37.9g1.9g19.6g
Kananmuna kuoreton 128g183kcal16g0.4g13.2g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g117g397kcal2.3g3.5g40.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 467g1033kcal81.7g0g79.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3577g3828kcal225.6g96.8g271g43.8g
Valittu annoskoko1789g1914kcal112.8g48.4g135.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna894g957kcal56.4g24.2g67.8g11g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878