Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 177g54kcal2.2g8.5g0.4g3g
Valkokaali keräkaali 1200g333kcal14.3g48.7g2.4g25.2g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g150g510kcal3g4.5g52.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 600g1329kcal105g0g102g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4599g4921kcal290.2g124.4g348.4g56.4g
Valittu annoskoko2300g2461kcal145.1g62.2g174.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna1150g1230kcal72.6g31.1g87.1g14.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878