Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 20g5.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkokaali keräkaali 133g37kcal1.6g5.4g0.3g2.8g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 67g148kcal11.7g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana511g547kcal32.2g13.8g38.6g6.2g
Valittu annoskoko256g273kcal16.1g6.9g19.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna128g137kcal8.1g3.5g9.7g1.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878