Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Valkokaali keräkaali 1867g518kcal22.2g75.8g3.7g39.2g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g233g793kcal4.7g7g81.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 933g2067kcal163.3g0g158.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7154g7656kcal451.4g193.6g542g87.8g
Valittu annoskoko3577g3828kcal225.7g96.8g271g43.9g
Annoskoko puolitettuna1789g1914kcal112.9g48.4g135.5g22g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878