Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 30g8.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkokaali keräkaali 200g56kcal2.4g8.1g0.4g4.2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana767g820kcal48.4g20.8g58.2g9.4g
Valittu annoskoko383g410kcal24.2g10.4g29.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna192g205kcal12.1g5.2g14.6g2.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878