Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 315g95kcal3.9g15.1g0.6g5.3g
Valkokaali keräkaali 2133g592kcal25.4g86.6g4.3g44.8g
Kananmuna kuoreton 293g418kcal36.7g0.9g30.1g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g267g907kcal5.3g8g93.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 1067g2362kcal186.7g0g181.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g8749kcal516g221.2g619.2g100.2g
Valittu annoskoko4088g4375kcal258g110.6g309.6g50.1g
Annoskoko puolitettuna2044g2187kcal129g55.3g154.8g25.1g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878