Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 354g107kcal4.4g17g0.7g6g
Valkokaali keräkaali 2400g667kcal28.6g97.4g4.8g50.4g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g300g1020kcal6g9g105g0g
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9198g9843kcal580.4g248.8g696.6g112.8g
Valittu annoskoko4599g4922kcal290.2g124.4g348.3g56.4g
Annoskoko puolitettuna2300g2461kcal145.1g62.2g174.2g28.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878