Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Valkokaali keräkaali 2609g725kcal31.1g105.9g5.2g54.8g
Kananmuna kuoreton 359g512kcal44.8g1.1g36.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g326g1109kcal6.5g9.8g114.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 1305g2889kcal228.3g0g221.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g10701kcal631g270.6g757.6g122.6g
Valittu annoskoko5000g5351kcal315.5g135.3g378.8g61.3g
Annoskoko puolitettuna2500g2675kcal157.8g67.7g189.4g30.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878