Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 472g143kcal5.9g22.7g0.9g8g
Valkokaali keräkaali 3200g889kcal38.1g129.9g6.4g67.2g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g400g1360kcal8g12g140g0g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12264g13124kcal774g331.8g928.8g150.4g
Valittu annoskoko6132g6562kcal387g165.9g464.4g75.2g
Annoskoko puolitettuna3066g3281kcal193.5g83g232.2g37.6g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878