Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 551g167kcal6.9g26.4g1.1g9.4g
Valkokaali keräkaali 3733g1037kcal44.4g151.6g7.5g78.4g
Kananmuna kuoreton 513g732kcal64.2g1.5g52.6g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g467g1587kcal9.3g14g163.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 1867g4134kcal326.7g0g317.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14308g15312kcal903g387g1083.6g175.6g
Valittu annoskoko7154g7656kcal451.5g193.5g541.8g87.8g
Annoskoko puolitettuna3577g3828kcal225.8g96.8g270.9g43.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878