Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 59g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkokaali keräkaali 400g111kcal4.8g16.2g0.8g8.4g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g1641kcal96.8g41.4g116g18.8g
Valittu annoskoko767g820kcal48.4g20.7g58g9.4g
Annoskoko puolitettuna383g410kcal24.2g10.4g29g4.7g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878