Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 629g190kcal7.9g30.2g1.3g10.7g
Valkokaali keräkaali 4267g1185kcal50.8g173.2g8.5g89.6g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g533g1813kcal10.7g16g186.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 2133g4724kcal373.3g0g362.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16352g17499kcal1032g442.4g1238.6g200.6g
Valittu annoskoko8176g8750kcal516g221.2g619.3g100.3g
Annoskoko puolitettuna4088g4375kcal258g110.6g309.7g50.2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878