Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkokaali keräkaali 467g130kcal5.6g18.9g0.9g9.8g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g58g198kcal1.2g1.8g20.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 233g517kcal40.8g0g39.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g1914kcal113g48.4g135.4g22g
Valittu annoskoko894g957kcal56.5g24.2g67.7g11g
Annoskoko puolitettuna447g479kcal28.3g12.1g33.9g5.5g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878