Isoisän kaalilaatikko

Silppua kaali ja sipuli pieniksi suikaleiksi.

Kumoa isoon astiaan jauheliha, sipuli ja munat.

Mausta.

Ota käteen raakaa kaalisilppua ja vaivaa sitä vähitellen muiden aineiden sekaan ikäänkuin sekoittaisit pullataikinaa.

On tärkeää, että vaivatessa kaalin rakenne pehmenee ja mehevöityy.

Lisää kerma.

Voitele vuoka ja täytä tiukkaan seoksella.

Nosta voinokareita päälle. 175 / 1,5 h

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Mangoldi

Hania sanoi...

Tää vaikuttaa tosi namskulta ohjeelta.
Lammasta ei oo, mut kärsiiks maku hirveesti, jos käyttää tavallista nautaa tai nauta-sika jauhelihaa?


torstai 18.11.2010 klo 17:25

AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 708g214kcal8.9g34g1.4g12g
Valkokaali keräkaali 4800g1333kcal57.1g194.9g9.6g100.8g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma, valio, 70g600g2040kcal12g18g210g0g
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18396g19687kcal1161g497.8g1393.2g225.6g
Valittu annoskoko9198g9843kcal580.5g248.9g696.6g112.8g
Annoskoko puolitettuna4599g4922kcal290.3g124.5g348.3g56.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g2.7g7.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89878