Paistettua riisiä ja broileria
Paistettua riisiä ja broileria
5 dl Jasmin-riisiä
tilkka öljyä
400 g marinoituja broilerin filesuikaleita
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
3 cm pala inkivääriä hienonnettuna
5 kaffirlimen lehteä hienoksi silputtuna (poista lehtiruodit)
2 sipulia puolitettuina ja ohuiksi viipaloituna
200 g babyporkkanoita
soijaa
mustapippuria
reilusti tuoretta korianteria ja piparminttua
Keitä Jasmin riisi kypsäksi.
Kuumenna öljy wokissa.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi, lisää joukkoon valkosipuli, inkivääri, kaffirlimenlehdet ja sipulit, kääntele hetki.
Lisää joukkoon babyporkkanat ja kypsä riisi, jatka paistamista muutama minuutti, mausta soijalla ja mustapippurilla.
Tarkista maku.
Lisää joukkoon reilusti silputtua korianteria ja piparminttua.
Kokeile myös santa marian limepippuria mausteeksi jos et noita lehtiä löydä.
Annokset ovat todella isoja eli helposti neljäkin syö tuosta.
Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa
Pertsi