Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green150g488kcal36.1g73.6g1.5g18g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g371g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi401g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Lehtikaali 40g16kcal1.4g1.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2224g1628kcal121.8g205.6g27.4g49.8g
Valittu annoskoko1112g814kcal60.9g102.8g13.7g24.9g
Annoskoko puolitettuna556g407kcal30.5g51.4g6.9g12.5g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012