Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green188g611kcal45.1g92g1.9g22.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g463g162kcal4.6g31.5g2.3g6.5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Lehtikaali 50g20kcal1.7g2g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g2035kcal152g257g34.2g62.2g
Valittu annoskoko1390g1017kcal76g128.5g17.1g31.1g
Annoskoko puolitettuna695g509kcal38g64.3g8.6g15.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012