Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green263g855kcal63.1g128.9g2.6g31.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g649g227kcal6.5g44.1g3.2g9.1g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g291kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Lehtikaali 70g28kcal2.4g2.8g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3892g2849kcal212.8g360g47.8g87.2g
Valittu annoskoko1946g1424kcal106.4g180g23.9g43.6g
Annoskoko puolitettuna973g712kcal53.2g90g12g21.8g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012