Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green300g975kcal72g147g3g36g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g740g259kcal7.4g50.3g3.7g10.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lehtikaali 80g32kcal2.8g3.2g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g3250kcal243g410.6g54.8g99.4g
Valittu annoskoko2220g1625kcal121.5g205.3g27.4g49.7g
Annoskoko puolitettuna1110g812kcal60.8g102.7g13.7g24.9g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012