Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green338g1099kcal81.1g165.7g3.4g40.6g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g834g292kcal8.3g56.7g4.2g11.7g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi902g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.8g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Lehtikaali 90g36kcal3.1g3.7g0.5g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5004g3663kcal273.6g463g61.6g112g
Valittu annoskoko2502g1831kcal136.8g231.5g30.8g56g
Annoskoko puolitettuna1251g916kcal68.4g115.8g15.4g28g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012