Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g93g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Lehtikaali 10g4kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g407kcal30.4g51.4g7g12.4g
Valittu annoskoko278g204kcal15.2g25.7g3.5g6.2g
Annoskoko puolitettuna139g102kcal7.6g12.9g1.8g3.1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012