Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green376g1221kcal90.2g184.1g3.8g45.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g927g324kcal9.3g63g4.6g13g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1002g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha251g416kcal47.6g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Lehtikaali 100g40kcal3.4g4.1g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g4069kcal304.2g514.4g68.6g124.4g
Valittu annoskoko2780g2035kcal152.1g257.2g34.3g62.2g
Annoskoko puolitettuna1390g1017kcal76.1g128.6g17.2g31.1g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012