Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green75g244kcal18g36.8g0.8g9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g185g65kcal1.9g12.6g0.9g2.6g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Lehtikaali 20g8kcal0.7g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g814kcal60.8g102.8g13.8g24.8g
Valittu annoskoko556g407kcal30.4g51.4g6.9g12.4g
Annoskoko puolitettuna278g204kcal15.2g25.7g3.5g6.2g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.2g1.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012