Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 201g129kcal6.4g9.7g7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g50g186kcal7g36.3g1.3g2.1g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Chilikastike original, Felix30g27kcal0.5g4.5g0g0g
Persilja 60g16kcal0.8g0.7g0.1g4.8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g201g120kcal0.8g30.1g0.2g2.8g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 501g740kcal107.8g0g34.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2196g2591kcal260.4g163g96.8g19.4g
Valittu annoskoko1098g1296kcal130.2g81.5g48.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna549g648kcal65.1g40.8g24.2g4.9g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152