Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 267g172kcal8.6g12.9g9.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g67g247kcal9.3g48.5g1.7g2.7g
Kananmuna kuoreton 74g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Chilikastike original, Felix40g35kcal0.7g6g0g0g
Persilja 80g22kcal1.1g0.9g0.2g6.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g267g160kcal1.1g40.1g0.3g3.7g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 669g986kcal143.7g0g45.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g3455kcal347.4g217.2g129.2g25.6g
Valittu annoskoko1464g1727kcal173.7g108.6g64.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna732g864kcal86.9g54.3g32.3g6.4g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152