Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 301g193kcal9.6g14.5g10.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g75g278kcal10.5g54.5g1.9g3.1g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Chilikastike original, Felix45g40kcal0.8g6.8g0g0g
Persilja 90g25kcal1.2g1g0.2g7.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g301g181kcal1.2g45.1g0.3g4.2g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 752g1109kcal161.7g0g51.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3294g3887kcal390.6g244.2g145g29g
Valittu annoskoko1647g1943kcal195.3g122.1g72.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna824g972kcal97.7g61.1g36.3g7.3g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152