Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 33g21kcal1.1g1.6g1.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g8.4g31kcal1.2g6.1g0.2g0.3g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Chilikastike original, Felix5g4.4kcal0.1g0.8g0g0g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g33g20kcal0.1g5g0g0.5g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 84g123kcal18g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana366g432kcal43.4g27.2g16g3.2g
Valittu annoskoko183g216kcal21.7g13.6g8g1.6g
Annoskoko puolitettuna92g108kcal10.9g6.8g4g0.8g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152