Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 400g257kcal12.8g19.3g14g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g100g370kcal13.9g72.5g2.5g4.1g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Chilikastike original, Felix60g53kcal1g9g0.1g0g
Persilja 120g33kcal1.7g1.3g0.2g9.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g400g240kcal1.6g60g0.4g5.6g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1000g1475kcal215g0g68g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4380g5168kcal519.4g324.8g193g38.6g
Valittu annoskoko2190g2584kcal259.7g162.4g96.5g19.3g
Annoskoko puolitettuna1095g1292kcal129.9g81.2g48.3g9.7g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152