Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 67g43kcal2.1g3.2g2.3g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g17g62kcal2.3g12.1g0.4g0.7g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Chilikastike original, Felix10g8.8kcal0.2g1.5g0g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g67g40kcal0.3g10g0.1g0.9g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 167g247kcal35.9g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana732g864kcal86.8g54.2g32.2g6.4g
Valittu annoskoko366g432kcal43.4g27.1g16.1g3.2g
Annoskoko puolitettuna183g216kcal21.7g13.6g8.1g1.6g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152