Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 100g64kcal3.2g4.8g3.5g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g25g93kcal3.5g18.2g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Chilikastike original, Felix15g13kcal0.3g2.3g0g0g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g100g60kcal0.4g15g0.1g1.4g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 251g370kcal53.9g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1295kcal130.2g81.4g48.2g9.6g
Valittu annoskoko549g648kcal65.1g40.7g24.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna275g324kcal32.6g20.4g12.1g2.4g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152