Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 134g86kcal4.3g6.4g4.7g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g33g124kcal4.6g24.2g0.8g1.4g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.8g0g
Chilikastike original, Felix20g18kcal0.3g3g0g0g
Persilja 40g11kcal0.6g0.4g0.1g3.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g134g80kcal0.5g20.1g0.1g1.9g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 334g493kcal71.9g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g1727kcal173.6g108.4g64.4g13g
Valittu annoskoko732g864kcal86.8g54.2g32.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna366g432kcal43.4g27.1g16.1g3.3g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152