Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.3g8.1g5.8g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g42g155kcal5.8g30.3g1g1.7g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Chilikastike original, Felix25g22kcal0.4g3.8g0g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g167g100kcal0.7g25.1g0.2g2.3g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 418g616kcal89.8g0g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1830g2159kcal216.8g136g80.4g16g
Valittu annoskoko915g1080kcal108.4g68g40.2g8g
Annoskoko puolitettuna458g540kcal54.2g34g20.1g4g
Arvot/100g100g118kcal11.8g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90152